Grappig?

Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van een enthousiaste Talpa-meneer; of ik het TV-programma "Wie het laatst lacht" kende van Wendy van Dijk? Nee dus. Hij legde uit dat het een soort Banana Split is waar mensen in de maling worden genomen terwijl hun reactie met een verborgen camera wordt gefilmd. Voor een van de volgende uitzendingen hadden ze een slachtoffer die een Friese Stabij had, en het plan was om die hond tijdens een wandeling ongemerkt te verwisselen voor een andere Stabij. Er zouden nog wat verwikkelingen volgen en dan pas zou de eigenaar worden uitgelegd dat hij gefopt was. Of ik daar aan mee wilde werken ...

Tijdens de uitleg voelde ik direct een knoop in mijn maag omdat ik me voorstelde hoe ik me zou voelen als mij dat zou overkomen: ik zou doodongerust zijn, op totale paniek af, wáár is mijn hond!?

Ik vond er niks grappigs aan, ook niet achteraf! Ik heb dus geweigerd, daar wens ik niet aan mee te werken!

Reacties  

# Sudewyn 03-10-2020 17:26
Werd ik vandaag gebeld door het animal-castingbureau waar ik eens wat voor gedaan heb met dezelfde vraag als hierboven. Kennelijk heeft de Talpa-medewerker te vaak bot gevangen en de casting uitbesteed. Toen ik het aanbod weer afwees, werd gevraagd of ik iemand anders wist met een Stabij. Ik heb vriendelijk uitgelegd waarom ik me werkelijk niemand kan voorstellen die dat wél zou willen :confused:

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen