Logboek

Hier vind je het logboek over de (eigen)aardigheden in het dagelijkse leven met onze Friese Stabijs.

Index naar alle logboek-items

Holy shit!

Ik weet weer waarom ik zo'n fan van vleesvoeding ben! Al ruim 10 jaar krijgen de honden alleen vers vlees te eten, tot grote tevredenheid van iedereen. Vanwege onze verbouwing konden we tijdelijk niet in de keuken, dus moesten de dames een paar dagen over op brokken. Nou, dat hebben we geweten! Ik was vergeten wat voor effect dat had: 4 tot 5 x per dag een grote, zachte 💩 in plaats van 1x daags een paar kleine harde drolletjes, en stinken meneer ... niet te kort!

Ben blij dat de nieuwe vloer erin ligt en we weer toegang tot de koelkast hebben 😎 de voorraad in de vriezer is ook aangevuld, we kunnen weer 3 maanden vooruit.

shit!

Gouden mandje gezocht

Update: Gouden mandje gevonden! Iedereen hartelijk bedankt voor het delen en de warme reacties, ze hebben enorm geholpen.

Een dochter uit het eerste nest van onze Toet heeft op 16 mei jl. een nestje gekregen en daar is nog één pupje van beschikbaar.

Het betreft een reutje dat is geboren zonder staart. Afgezien van dit schoonheidsfoutje doet hij het bijzonder goed, het is echt een schatje! De fokker is zeer betrokken en heeft een werkwijze die vergelijkbaar is met de mijne. De pups zijn ook via de webcam te volgen.

Wie geeft deze lieverd een gouden mandje?

pupje pupje pupje


Het solar effect

Nieuw in de tuin: een solar fonteintje, werkt alléén als de zon er vol op schijnt. Dat geeft een zeer interessant effect, vooral als een hondensnuit zelf ook voor schaduw kan zorgen. Zie dat straaltje dan maar eens te pakken te krijgen!

Versleten

Tot op de draad versleten maar nog steeds Pleuns favoriete speeltje!

versleten

Afterdinnerdip

Vaste prik na het eten:

afterdinnerdip

Zo vallen ze samen in slaap ook.