Voor het eerst

2 april 2010

... zijn de dames hier samen loops, dat is nog niet eerder gebeurd. Mickie is vandaag loops geworden. Normaal heeft ze een cyclus van 8 à 9 maanden en Marre een cyclus van doorgaans 7 à 8 maanden. Ze hebben het al vijf jaar zó weten te plannen dat de loopsheid van de één altijd precies tussen de twee loopsheden van de ander in viel. Die arme buurreu stond dus steevast 4x per jaar een paar weken tegen de heg te zingen, nu kan dat een keertje minder wink

Ik ben benieuwd of Mickie nu wel zorgneigingen bij de pups van Marre krijgt (vooropgesteld dat alles lukt), de vorige keer moest ze er niet veel van hebben. Het lijkt me wel erg leuk als ze straks een beetje mee wil moederen.

Tante Mickie... cool

Reacties  

# Joke de Bruijn 02-04-2010 03:13
:whistle: arme buurhond!! Inderdaad, mocht alles goed gaan, twee moeders voor die kleintjes. Je ziet het bij de apen en olifanten ook dat tantes er helemaal bij horen!! Laten we er maar het beste van hopen. Hartelijke groeten, Joke.
P.S. Ben nog gaan kijken bij de foto's van het vorige nest! Geweldig gewoon. De mooiste is toch wel met alle kinderen die net de hondjes hadden vastgehouden voor de foto!!

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen