Laag pitje

11 maart 2010

Niet zo veel te melden de afgelopen maanden. De training van de hondjes staat momenteel op een erg laag pitje door andere bezigheden. Ik ben zelf namelijk met een training bezig en dat slokt grote hoeveelheden tijd. Na KK1 en KK2 ben ik nu bezig met de laatste loodjes van E&B (Exterieur & Beweging). Als je hier voor slaagt, mag je verder om raskeurmeester te worden. Ik heb lang getwijfeld of ik dat wel wil, maar nu dan toch besloten om er voor te gaan, mits ik slaag natuurlijk. Op 3 april is het examen. Ik ben benieuwd!

Dus nu zit ik dagelijks in de boeken en ben in de weekenden op shows te vinden om ervaring op te doen en mijn oog te trainen op o.a. schouder- en bekkenliggingen, verschillende soorten gangwerk en bone en bespiering. Mickie en Marre zijn hier helaas de dupe van, want geen tijd voor de hondenschool oops. Sinds Kerstmis zijn we pas één keer geweest... arme drommels. Door de week trainen we uiteraard wel, maar de dames vinden dat toch niet hetzelfde roll. Nog 3 weekjes geduld meiden, dan ben ik weer exclusief voor jullie wink

En verder wachten we dus met smart op de loopsheid van Marre, want dan... puppies! hart

Reacties  

# Nancy 11-03-2010 02:15
HEEL VEEL SUCCES
:ok: en Micky & Marre rust maar lekker uit voor het grote werk ..............trainingen en puppys!!!!!!!
# Joke de Bruijn 13-03-2010 02:17
:smile: heel veel succes met de studie, en voor de rest geduldig afwachten en dagen tellen, wel moeilijk voor een Ram hoor!!!

Groetjes, Joke.

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen