Niet verwacht, toch gekregen

16 maart 2008

Vandaag de eerste GG-wedstrijd van het seizoen. De wedstrijdregels zijn veranderd: vorig jaar was het nog zo dat je in 2 wedstrijden kon promoveren naar de volgende klasse, als je maar genoeg punten had verdiend. Zo heeft Marre haar GGB diploma gehaald. Dit jaar zijn de wedstrijden gelijk gesteld met examens en kun je dus in een wedstrijd je diploma halen. Dat wist ik allemaal niet omdat ik in die tijd met andere dingen bezig was. Door de KK2 cursus, loopsheden en het nest hebben de doggies en ik zo'n half jaar geen GG-training meer gehad. Ik had dus niet zulke hoge verwachtingen toen ik Mickie inschreef voor GG3 en Marre voor GG1.

Maar toch... Marre deed het helemaal niet onaardig, best wel goed ... eigenlijk!
En zo kon het dus gebeuren dat ze vandaag ineens een GG1-diploma heeft gehaald, terwijl ik daar absoluut niet op gerekend had biggrin Oh ja, en nog eens de 4e plaats ook!

Mickie was ook nog niet roestig geworden, hoewel ... ze misrekende zich toen ze met een apporteerblok in haar bek terug over de hindernis wilde springen en knalde er vol tegenaan confused. De schrik was groter dan de pijn en ze had gelukkig niks. Ondanks de 0 voor dat onderdeel, toch de 3e plaats gehaald.