Zwelling

17 maart 2007

Vandaag was de eerste G&G kwalificatiewedstrijd van het seizoen. Voor Marre was het zelfs de eerste ooit. Nieuw dit jaar is dat je mag inschrijven voor een klasse hoger dan waar je een diploma van hebt, en dat je kunt promoveren naar die klasse als je op 2 wedstrijden het minimaal vereiste puntenaantal hebt verdiend. Aangezien Mickie de hoogste regionen al heeft bereikt, maakt dit voor haar niet uit, maar voor Marre is het interessant.

Vanwege haar wedstrijddagenstress had ik nergens op gerekend, maar ... happy happy happy Marre-beest had voor alle onderdelen een voldoende en zat (zelfs wink) 1,5 punt boven het vereiste minimum van 140 biggrin Haar eerste promotiepunt is binnen en een mooie 5e plaats.
Maar ik denk eigenlijk dat ik nog veel blijer ben met het feit dat die wedstrijddagenstress steeds beter te doorbreken is!

En Mickie? Die begon heel lekker en haalde vervolgens een 0 bij het sorteren waarna ik dacht dat het bekeken was. Maar toen onze concullega's ook een steekje lieten vallen, werd het weer spannend ...
Tja, en dan zwel je wel van trots als je kanjer toch de meeste puntjes bij elkaar blijkt te hebben gesprokkeld!