Doorbraak

18 september 2006

Op de laatste diplomadag apporteren van het seizoen ...
... heeft Marre haar A-diploma gehaald!!! Mijn meissie heeft eindelijk ontdekt dat apporteren op een wedstrijd net zo leuk is als tijdens de training! ok

Zoals gewoonlijk vond ze alles erg spannend en ze liet geregeld merken dat ze het liefst thuis in haar eigen mandje zou liggen, maar in tegenstelling tot andere keren sloeg ze niet dicht en kon ik haar door middel van spel vrij snel weer uit haar ellende halen. Op die manier bouwde ze vertrouwen op, waardoor het gedurende de dag alleen maar beter ging. Als ze naar een apport moest en wat onzeker werd, kon ik haar met enthousiast aanmoedigen verleiden om door te gaan, voorheen blokkeerde ze dan volledig en was met niets meer te bereiken.

Pakte ze de dummy dan op, dan bouwde ik op de terugweg al een klein feestje biggrin. Kostte me steeds een punt, maar dat had ik er graag voor over! Je zag haar zelfvertrouwen iedere keer groeien. Ik ben zóóó blij! Het was erg frustrerend en ontmoedigend om steeds maar weer tegen diezelfde muur op te botsen, we hebben nu eindelijk de deur naar buiten gevonden.
Hello world ... here we come!!! cool