Gouden mandje gezocht

Update: Gouden mandje gevonden! Iedereen hartelijk bedankt voor het delen en de warme reacties, ze hebben enorm geholpen.

Een dochter uit het eerste nest van onze Toet heeft op 16 mei jl. een nestje gekregen en daar is nog één pupje van beschikbaar.

Het betreft een reutje dat is geboren zonder staart. Afgezien van dit schoonheidsfoutje doet hij het bijzonder goed, het is echt een schatje! De fokker is zeer betrokken en heeft een werkwijze die vergelijkbaar is met de mijne. De pups zijn ook via de webcam te volgen.

Wie geeft deze lieverd een gouden mandje?

pupje pupje pupje


Reacties  

# Julia Lambert 06-07-2021 06:31
Hallo! ik kom uit Vancouver, Canada, ik had mijn Stabijhoun Bentley bijna 11 jaar totdat ze helaas iets meer dan een maand geleden stierf. Mijn 21e verjaardag komt eraan en mijn moeder zei dat ze bereid is om nog een Stabijhoun voor me te kopen, mijn familie en ik zijn verliefd op het ras en ik heb dag en nacht op internet gezocht naar Stabijhoun-pups! Het spijt me als dit bericht moeilijk te begrijpen is, ik gebruik google translate omdat ik geen nederlands spreek, ik was gewoon wanhopig op zoek naar een Stabijhoun-puppy omdat ze zo moeilijk te vinden zijn! We zijn bereid om de reis van de hond ook te betalen en zouden de puppy graag krijgen zodra deze klaar is om naar huis te komen!


Dank u,

Julia Lambert
# Sudewyn 06-07-2021 14:19
You've got mail, Julia :paw:

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen