Marres clubmatch 2006

 

De Kampioenschaps Clubmatch in de Markthal in Barneveld op 25 maart was drukbezocht. Maar liefst 184 Stabijs waren ingeschreven, waarvan 24 in de jeugdklasse teven; 23 concullega's voor Marre dus. Ze heeft zich van haar beste kant laten zien, en dat resulteerde in de kwalificatie 1 Uitmuntend.
Je snapt dat ik erg blij ben en heel trots op mijn meisje!

Vol aandacht De keurmeester vindt haar mooi


Het keurrapport:
Aantrekkelijke jonge teef. Prima formaat en al veel kwaliteit voor de leeftijd. Fraai vrouwelijk hoofd met reeds voldoende donker oog. Pima hals. Goede schouder, opperarm mocht wat schuiner. Mooie bone. Moet zich in lichaam nog verder ontwikkelen. Mooie achterhandshoeking. Goed gedragen en geplaatste bossige staart. Prima beharing voor de leeftijd. Gaat vlot door de ring, toont prima ringgedrag, wordt prima voorgebracht.
1 uitmuntend.

Wat de ringmeester daar zei? Ik weet het niet meer ... Een onderonsje met mijn meissie


Marre was gevraagd om mee te doen met de jachtdemonstratie die voor aanvang van de keuringen zou plaatsvinden, maar omdat ze loops werd en ze rond de clubmatch dekrijp zou zijn, heb ik toch maar afgezegd. Heel jammer, maar de opspelende hormonen bij Marre en de deelnemende reuen zouden de demonstratie geen goed hebben gedaan.