De kennismaking

Op 21 maart 2009 hebben de aanstaande echtelieden kennis gemaakt.
Tsjabbe toonde zich enthousiast, lief en geïnteresseerd. Marre liet zich zijn avances echter niet aanleunen en bitchte hem iedere keer weg als hij haar persoonlijke privacy-cirkeltje betrad. Playing hard to get?

Inmiddels wijzer geworden, zoekt Tsjabbe heel voorzichtig toenadering ...

"Toe nou ... één kusje maar ..."

Maar Marre snauwt hem wéér weg en die arme Tsjabbe blaast schielijk de aftocht!
Ohoh, als dat maar goed gaat met die dekking straks ...

De dekking

Op 23 november 2010 is Marre gedekt door Tsjabbe (NHSB 2500016), een knappe jongen met een mooie bouw en heerlijk karakter. Hij is gezond van lijf en leden, heeft een behoorlijk jachtinstinct en gaat doorgaans erg vrolijk door het leven. Tsjabbe zijn heupen zijn HD B geröntgend.
Over Marre kun je hier meer lezen.
De combinatie is goedgekeurd door de Fok Advies Commissie van de rasvereniging.

Het had wat voeten in de aarde, maar dan heb je ook wat!
Meneer en mevrouw hebben een kwartier gekoppeld gestaan.


Op 24 november is Marre nogmaals gedekt, maar tot een koppeling kwam het niet. Omdat Tsjabbe daarna geen interesse in Marre meer had, denken we wel dat hij raakgeschoten heeft.

Omdat Marre op 25 november nog erg druk was met het versieren van Mickie en het uitdagen tot dekken, hebben we de reis nog een keer gemaakt. Maar Tsjabbe en Marre hadden geen belangstelling meer voor elkaar. We gaan er dus van uit dat ze gedekt is in haar vruchtbaarste periode.

Hielden we ons voorheen vooral bezig met Marre loops kijken, vanaf nu hebben we een nieuwe discipline: Marre drachtig kijken. Het Grote Wachten is begonnen ...